A masszázs a legjobb gyógyír Testnek és Léleknek, ezért minden korosztály számára rendkívül ajánlott, nemcsak regeneráló, hanem megelőző jelleggel is. Ha álmatlanság gyötri, stresszes az élete, fáj a háta, a feje, a végtagjai és nem érzi jól magát a bőrében vagy egész egyszerűen csak elfáradt, akkor a masszázs csodákat fog művelni Önnel.

Testmasszázs

Testünk rendszeres átmozgatásával nemcsak a testünk válik könnyedebbé, hanem a feladataink elvégzése, a problémáink megoldása is. A masszázs minden esetben fokozza az anyagcserét, a keringést és a kiválasztást, növeli a szervezet méregtelenítésének hatásfokát. Elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, megszűnteti a fáradságérzetet, segíti az izmok regenerálódását és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Talpmasszázs

Életünk során körülbelül háromszor járjuk körbe a földet. Lábaink ezalatt folyamatos igénybevételnek vannak kitéve. A talpmasszázs nemcsak kellemes élmény a terhelés alól felszabaduló talpizmoknak, hanem növeli szervezete ellenálló képességét, csökkenti a stresszt, beindítja a méregtelenítést és az öngyógyító folyamatokat aktiválja.

Lávaköves masszázs

A forró kövekkel történő masszázs több ezer éves múltra tekint vissza. Már az amerikai indiánok és az indiaiak is alkalmazták gyógyító céllal. A kezelés egy speciális masszázstechnikára épül, amely felülmúlja a hagyományos kézi masszázs érzetét. A kézzel történő masszázs mellett vulkáni eredetű, a természet által simára csiszolt bazaltköveket alkalmazunk, melyekkel masszírozunk, illetve a tradíciónak megfelelően a csakrák mentén helyezünk el, s ezzel megindítjuk a szervezet természetes energiaáramlását. A lávaköves masszázsnak már maga az élmény mellett számos pozitív hatása van. Javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a salaktalanítást, méregtelenítést, rendkívüli stresszoldó hatással bír. A szervezet diszharmóniáját eredményező energia blokkokat feloldja.

A test és a szellem egyszerre kapcsol ki és jut el a teljes kiegyensúlyozottság állapotába.