img_6780.jpg

 

cseh.jpg

Cseh Anna vagyok, 2001 óta dolgozom mint kozmetikus. Folyamatosan képzem magam, hogy lépést tartsak a trendekkel és vendégeimet a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesítsem.

Több éve foglalkozom szempilla hosszabbítással is és sminktetoválással. Ha kényeztető kezelésre, profi sminkre van szükséged, szeretnél megújulni, vagy csak egy gyors szemöldök igazítást szeretnél, akkor keress bátran!

Várlak szeretettel! Anna

stadler.jpg

Stadler Melinda vagyok! 9 éve dolgozom a szépségiparban, manikűr, pedikűr és műkörömépítőként!

Pályafutásom alatt mindig arra törekedtem, hogy a vendégeim mindig elégedetten távozzannak, hogy meglévő szakmai tudásom legmagasabb szintjét nyújtsam! Ezért folyamatos szakmai oktatásokon veszem részt,a vendégek igényeinek megfelelése érdekében!

Ha elnyertem tetszésedet, Téged is várlak szeretettel prémium szépségszalonunkban, ahol tudásunk legjavát nyújtjuk Neked!

boros.jpg

Boros Szilvia vagyok, női- férfi- gyermek- fodrász. 20 éve a fodrászat a hivatásom, mely egyben a hobbim is.

Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket, hogy mindig megújuló technikákkal, ötletekkel tudjam végezni a munkámat. Ennek érdekében bemutatókon, továbbképzéseken veszek részt, hogy naprakész legyek.

Legfontosabb tervem a fodrászaton belül, hogy kiemeljem mindenkiből az egyediséget, stílust ami benne rejlik. Így szeretnék segíteni abban, hogy jobban érezd magad. Várlak sok szeretettel!

nagy.jpg

Nagy Roberta!

2007 évében kezdtem meg tanulmányaimat, amikor egyből lehetőségem nyílt egy szépségszalonban gyakorlatban is elsajátítani az elméletben tanultakat. Több szakmai versenyen is részt vettem, ahol kiemelkedő eredményeket értem el. A L'oréal márkának köszönhetően különféle szakmai és kommunikációs továbbképzéseken vettem részt, amelyeket a mindennapi gyakorlat során tökéletesen a hasznomra fordíthattam!

Szerencsésnek érezhetem magam, mert egy fantasztikus, prémium kategóriás szépségszalonban dolgozhatom! Prémium kategóriás termékekkel, L'oréal és Kerastase márkával! Célom minden vendégem számára a leginkább hozzáillő frizura elkészítése, ezzel együtt szemelött tartva egyéniségét és kívánságát! Fontos számomra az igényes, precíz munka, a vidám légkör megteremtése! Szeretettel várok minden szépűlni vágyó vendéget!

nemeth.jpg

Esztergályos Lucia vagyok, a szalon recepciósa. 2010-ben fejeztem be tanulmányaimat, ahol 8 évig táncot tanultam. Ezután 5 évig a Pozsonyi bíróságon dolgoztam. Ezt követő években Franciaországban éltem 2017 áprilisáig!

3 nyelven beszélek: magyar, angol, szlovák. Szép környezetben, finom kávéval, pezsgővel és egy mosollyal várok minden kedves vendéget!

img_6759.jpg

Bence Brenda vagyok, kozmetikus.

Nagyon szeretem a munkámat, örülök, hogy azt csinálhatom, amit szeretek !
2013-ban kezdtem el a kozmetikával foglalkozni, 2016-ban szakmai vizsgát tettem. Igyekszem folyamatosan bővíteni a kínálatot, mindig a legújabb technikákat, trendeket alkalmazni. Fontos a precizitás, célom a vendégeim elégedettsége, hogy visszatérjenek hozzám

Kérlek fordulj hozzám bizalommal!

eszterg.jpg

Papp Màrta/Márti masszőr vagyok, tizenhárom éves tapasztalatom segìthet Önnek elűzni a stresszt és a feszültséget.
Szakmai ismereteimet folyamatosan bővìtem, ìgy garantàlt a jó minősègű szolgáltatás.
Masszőri munkám során mind a test, mind a lélek
 számára felüdülést hozok, hiszen kinek ne lenne szüksège ebben a rohanó vilàgban egy óra  nyugalomra, halk zene és  beszélgetés kiséretében, mikor semmi másra nem kell koncentrálnia, csak sajàt magàra.
Szeretettel várom régi és új vendègeinket szèpsègszalonunkban.

eszterg.jpg

Rába Marianna, Maya vagyok. 10 éve vagyok kéz- és lábápoló, 
műkörömépítő.
Szerencsésnek tartom magam mivel a munkám a hobbim is egyben.
Szeretem a kihívásokat mint a díszítés, mint a körömépítés terén.
Szívesen várom azokat a vendégeket, akik extrém formákat vagy 
bevállalósabb mintákat is viselnének.
Fontosnak tartom, hogy újat tudjak nyújtani a vendégeimnek, ezért 
folyamatosan követem a trendeket és továbbképzéseken veszek részt.
Szeretettel várom a régi és az új vendégeket a szépségszalonban.