4_IMG_6518.jpg

 

cseh.jpg

Cseh Anna vagyok, 2001 óta dolgozom mint kozmetikus. Folyamatosan képzem magam, hogy lépést tartsak a trendekkel és vendégeimet a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesítsem.

Több éve foglalkozom szempilla hosszabbítással is és sminktetoválással. Ha kényeztető kezelésre, profi sminkre van szükséged, szeretnél megújulni, vagy csak egy gyors szemöldök igazítást szeretnél, akkor keress bátran!

Várlak szeretettel! Anna

boros.jpg

Boros Szilvia vagyok, női- férfi- gyermek- fodrász. 20 éve a fodrászat a hivatásom, mely egyben a hobbim is.

Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket, hogy mindig megújuló technikákkal, ötletekkel tudjam végezni a munkámat. Ennek érdekében bemutatókon, továbbképzéseken veszek részt, hogy naprakész legyek.

Legfontosabb tervem a fodrászaton belül, hogy kiemeljem mindenkiből az egyediséget, stílust ami benne rejlik. Így szeretnék segíteni abban, hogy jobban érezd magad. Várlak sok szeretettel!

nagy.jpg

Jurik-Nagy Roberta!

2007 évében kezdtem meg tanulmányaimat, amikor egyből lehetőségem nyílt egy szépségszalonban gyakorlatban is elsajátítani az elméletben tanultakat. Több szakmai versenyen is részt vettem, ahol kiemelkedő eredményeket értem el. A L'oréal márkának köszönhetően különféle szakmai és kommunikációs továbbképzéseken vettem részt, amelyeket a mindennapi gyakorlat során tökéletesen a hasznomra fordíthattam!

Szerencsésnek érezhetem magam, mert egy fantasztikus, prémium kategóriás szépségszalonban dolgozhatom! Prémium kategóriás termékekkel, L'oréal és Kerastase márkával! Célom minden vendégem számára a leginkább hozzáillő frizura elkészítése, ezzel együtt szemelött tartva egyéniségét és kívánságát! Fontos számomra az igényes, precíz munka, a vidám légkör megteremtése! Szeretettel várok minden szépűlni vágyó vendéget!

nemeth.jpg

Varga Lucia vagyok, a szalon recepciósa. 2010-ben fejeztem be tanulmányaimat, ahol 8 évig táncot tanultam. Ezután 5 évig a Pozsonyi bíróságon dolgoztam. Ezt követő években Franciaországban éltem 2017 áprilisáig!

3 nyelven beszélek: magyar, angol, szlovák. Szép környezetben, finom kávéval, pezsgővel és egy mosollyal várok minden kedves vendéget!

Ladanyi-Horvath Nikoletta

Ladányi-Horváth Nikoletta vagyok, 2010 óta dolgozom, mint pedikűrös, gyógypedikűrös. Munkám során igyekszem megfelelő szakmai tudásommal segíteni a vendégeken. A kezeléseket külön helységben végzem, így diszkréten el tudok mindenkivel beszélgetni a problémájáról. 

Szép és kellemes környezetben várok minden szépülni vágyó vendéget!

Tokaji Timea

Tokaji Tímea vagyok. Több, mint 20 éve dolgozom fodrászként. Arra törekszem, hogy professzionális kiszolgálásban részesítsem vendégeimet, amihez nélkülözhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzéseken való részvétel és a mindenkori trendek követése. Fontos, hogy a legjobb minőségű anyagokkal dolgozhassak. L’Oréal Professionnel, Kérastase márka teljes termékpalettája megadja számomra a magas minőségű munka végzéséhez szükséges anyagokat Kiemelkedően fontos számomra az EGÉSZSÉGES, ÁPOLT haj, azt vallom, hogy szép és tartós frizurát csak ebből lehet készíteni. Ezért személyre szabott haj-fejbőr diagnózissal segítem vendégeimet a megfelelő hajápolási rutin kialakításában.

Szép és Kellemes környezetben várom régi és új vendégeimet!

Horváth Viktória

Horváth Viktória vagyok, a szalon életében recepciósként és kozmetikusként veszek részt. Ha szépülni jössz és a pultban látsz, számíthatsz rá, hogy egy finom kávéval, meleg teával, vagy pezsgővel kínállak majd. Ha pedig a kozmetikában találkozunk kellemes hangulatban próbálok maximálisan a kérésednek eleget tenni. Régi vágyam volt a kozmetika, szeretek szépet alkotni, és foglalkozni a bőrrel, hogy a lehető legegészségesebb állapotában legyen. Örülök, hogy egy barátságos, segítőkész csapattal dolgozhatok együtt egy szép környezetben.