4_IMG_6518.jpg

 

cseh.jpg

Cseh Anna vagyok, 2001 óta dolgozom mint kozmetikus. Folyamatosan képzem magam, hogy lépést tartsak a trendekkel és vendégeimet a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesítsem.

Több éve foglalkozom szempilla hosszabbítással is és sminktetoválással. Ha kényeztető kezelésre, profi sminkre van szükséged, szeretnél megújulni, vagy csak egy gyors szemöldök igazítást szeretnél, akkor keress bátran!

Várlak szeretettel! Anna

boros.jpg

Boros Szilvia vagyok, női- férfi- gyermek- fodrász. 20 éve a fodrászat a hivatásom, mely egyben a hobbim is.

Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket, hogy mindig megújuló technikákkal, ötletekkel tudjam végezni a munkámat. Ennek érdekében bemutatókon, továbbképzéseken veszek részt, hogy naprakész legyek.

Legfontosabb tervem a fodrászaton belül, hogy kiemeljem mindenkiből az egyediséget, stílust ami benne rejlik. Így szeretnék segíteni abban, hogy jobban érezd magad. Várlak sok szeretettel!

nagy.jpg

Jurik-Nagy Roberta!

2007 évében kezdtem meg tanulmányaimat, amikor egyből lehetőségem nyílt egy szépségszalonban gyakorlatban is elsajátítani az elméletben tanultakat. Több szakmai versenyen is részt vettem, ahol kiemelkedő eredményeket értem el. A L'oréal márkának köszönhetően különféle szakmai és kommunikációs továbbképzéseken vettem részt, amelyeket a mindennapi gyakorlat során tökéletesen a hasznomra fordíthattam!

Szerencsésnek érezhetem magam, mert egy fantasztikus, prémium kategóriás szépségszalonban dolgozhatom! Prémium kategóriás termékekkel, L'oréal és Kerastase márkával! Célom minden vendégem számára a leginkább hozzáillő frizura elkészítése, ezzel együtt szemelött tartva egyéniségét és kívánságát! Fontos számomra az igényes, precíz munka, a vidám légkör megteremtése! Szeretettel várok minden szépűlni vágyó vendéget!

nemeth.jpg

Varga Lucia vagyok, a szalon recepciósa. 2010-ben fejeztem be tanulmányaimat, ahol 8 évig táncot tanultam. Ezután 5 évig a Pozsonyi bíróságon dolgoztam. Ezt követő években Franciaországban éltem 2017 áprilisáig!

3 nyelven beszélek: magyar, angol, szlovák. Szép környezetben, finom kávéval, pezsgővel és egy mosollyal várok minden kedves vendéget!

Bence Brenda

Bence Brenda vagyok, kozmetikus.

Nagyon szeretem a munkámat, örülök, hogy azt csinálhatom, amit szeretek !
2013-ban kezdtem el a kozmetikával foglalkozni, 2016-ban szakmai vizsgát tettem. Igyekszem folyamatosan bővíteni a kínálatot, mindig a legújabb technikákat, trendeket alkalmazni. Fontos a precizitás, célom a vendégeim elégedettsége, hogy visszatérjenek hozzám

Kérlek fordulj hozzám bizalommal!

Nagy Tokes Panka

Nagy-Tőkés Panka vagyok.
Tanulmányaimat Budapesten végeztem, 2007 óta dolgozom női-,férfi-, gyermekfodrászként.
Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseken való részvételt, hogy mindig lépést tudjak tartani a megújuló technikákkal és újabb ötletekkel tudjam kielégíteni a vendégek igényeit.
A szakmám a hobbim. Nagyon boldoggá tesz, hogy olyan munkát végezhetek, ami nekem és a vendégeimnek is örömet okoz.
Fodrászként a legfőbb motivációm a vendégeim maximális kiszolgálása és a számukra legmegfelelőbb frizura elkészítése, legyen szó hajvágásról vagy egy új szín megalkotásáról.
Örülök, hogy az Aurum Beauty prémium kategóriás szépségszalon csapatához tartozhatok!
Szeretettek várok minden kedves szépülni vágyó vendéget!

Horvath Dora

Horváth Dóra vagyok a szalon recepciósa. Nyitott, barátságos személyiség vagyok, így nem volt nehéz beilleszkednem, illetve betölteni az itteni pozíciót. Örömmel tölt el, hogy egy barátságos, pörgős, jó hangulatú légkörben dolgozhatok. Én tartom a kapcsolatot a vendégekkel, igyekszem a számukra legmegfelelőbb időpontot megtalálni, hogy megszépüljenek és kényeztetésben legyen részük szakembereink által. Illatos kávéval, gyöngyöző pezsgővel és kedves mosollyal várom vendégeinket!

Ladanyi-Horvath Nikoletta

Ladányi-Horváth Nikoletta vagyok, 2010 óta dolgozom, mint pedikűrös, gyógypedikűrös. Munkám során igyekszem megfelelő szakmai tudásommal segíteni a vendégeken. A kezeléseket külön helységben végzem, így diszkréten el tudok mindenkivel beszélgetni a problémájáról. 

Szép és kellemes környezetben várok minden szépülni vágyó vendéget!

Lacko Bettina

Lackó Bettina vagyok, 2017 óta vagyok hivatalosan a szakmában, de már előtte is érdeklődtem 
iránta és hobbi szinten is foglalkoztam vele. Szerencsésnek tartom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Mindig törekszem a precíz és minőségi munkára. Ennek érdekében képzem magam, illetve továbbképzéseken veszek részt, hogy lépést tudjak tartani a rohamos fejlődéssel, ami a 
köröm kozmetika területén található. Számomra az a legfontosabb, hogy a vendég elégedett legyen, jólérezze magát és feltöltődve, megszépülve távozzon. Szeretettel várok mindenkit, aki igényes szép és tartós körmöket, illetve ápolt kezeket szeretne.”

Tokaji Timea

Tokaji Tímea vagyok. Több, mint 20 éve dolgozom fodrászként. Arra törekszem, hogy professzionális kiszolgálásban részesítsem vendégeimet, amihez nélkülözhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzéseken való részvétel és a mindenkori trendek követése. Fontos, hogy a legjobb minőségű anyagokkal dolgozhassak. L’Oréal Professionnel, Kérastase márka teljes termékpalettája megadja számomra a magas minőségű munka végzéséhez szükséges anyagokat Kiemelkedően fontos számomra az EGÉSZSÉGES, ÁPOLT haj, azt vallom, hogy szép és tartós frizurát csak ebből lehet készíteni. Ezért személyre szabott haj-fejbőr diagnózissal segítem vendégeimet a megfelelő hajápolási rutin kialakításában.

Szép és Kellemes környezetben várom régi és új vendégeimet!