a.jpg

A Kérastase a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli! Termékei kizárólag a legkiválóbb szalonokban elérhetőek, ahol a hajápolást minden esetben egy precíz diagnózis előzi meg, és a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.

A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen! Ha igazi luxus élményre vágysz,a mi szalonunkban megtalálod!

Új szolgáltatás: Microkamerás haj- és fejbőr diagnosztika

Ingyenes, ha igénybe vesz egy fodrászati szolgáltatást!

A fejbőrvizsgálat úgy elengedhetetlen része a hajvizsgálatnak, mint a fejbőr magának a hajnak. Onnan ered, ott jön létre, abból táplálkozik. A felvett, vagy fel nem vett tápanyagok határozzák meg a hajhagyma és a hajszál egészségét, minőségét.

A hajvizsgálat során láthatjuk meg a hajhagymát, annak állapotát, szerkezetét. Visszaigazolást kapunk a fejbőr és a szervezet tápanyagellátó képességéről. A hajszál megfigyelése során látható, felépítéséből kiolvasható bizonyos hiányosságok jelenléte.

A hajdiagnosztika összegzi, értelmezi és véleményezi azt az információ halmazt, amit a szakember kiolvasott a látottakból. 
Derítse ki, mi a hajproblémájának oka. Mi segítünk!

Előre bejelentkezés szükséges: 06304640391